Bekijk profielpagina

🚲🚨We hebben echt heel groot nieuws!🚨🚲

Is het al maandag? Nee hoor, maar we hebben erg groot nieuws! Wij, Lucas Wuyts en Yorick Dupon, lance
Tandem Tech
🚲🚨We hebben echt heel groot nieuws!🚨🚲
Door Lucas van Tandem Tech • Editie #57 • Bekijk online
Is het al maandag? Nee hoor, maar we hebben erg groot nieuws! Wij, Lucas Wuyts en Yorick Dupon, lanceren vandaag tandemtech.be, een nieuwe website in de vloot van Geekster

TANDEM TECH
Een dik jaar al, 493 dagen om precies te zijn, versturen we elke week een nieuwsbrief. De tijd gaat snel als je je amuseert! Toch voelen we dat het tijd is voor de volgende stap in dit geweldige project: een eigen plekje op het wereldwijde web.
‘Haha gekke jongens, dat kunnen jullie toch nooit met twee’ horen we jullie al denken. Klopt! Samen met Alexander Van Rompuy en Bram Vandewalle, twee bloggers met tonnen ervaring op vlak van computers en virtual reality, en Femke Blommaert die als eindredactrice de kwaliteit van de artikels zal bewaken, hebben we nu ons eigen plekje gevonden, hoera! Als hoofdredacteurs zullen Yorick en Lucas de lijn van de website uitzetten en afwisselend een column op woensdag schrijven. De allereerste column staat online, dus neem gerust een kijkje! 
Laat ons zeker weten wat je ervan vindt, houd onze website in de gaten en tot maandag! Dan zijn we terug met een 'normale’ nieuwsbrief. Voor zover die normaal kunnen zijn toch.

Hoe vond je deze editie?
Lucas van Tandem Tech

Een nieuwsbrief over technologie en (sociale) media door Lucas, hoofdredacteur van tandemtech.be. Op zoek naar duiding over het laatste technologie- en (sociale) medianieuws? Dan zit je hier goed.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lucas van Tandem Tech met Revue.