Bekijk profielpagina

🚲 Vanaf nu fietsen we ook op Facebook 🚲

Nee geen paniek. Het is nog geen maandag. Toch sturen we jullie vandaag een speciale nieuwsbrief omda
Tandem Tech
🚲 Vanaf nu fietsen we ook op Facebook 🚲
Door Lucas van Tandem Tech • Editie #90 • Bekijk online
Nee geen paniek. Het is nog geen maandag. Toch sturen we jullie vandaag een speciale nieuwsbrief omdat we leuk nieuws hebben!

Ondertussen zijn we met meer dan driehonderd mensen die elke maandag de Tandem Tech nieuwsbrief ontvangen en jij bent er daar één van. Hoera! Vanaf vandaag kan je ook terecht op Facebook om op de hoogte te blijven. Je wil de pagina liken, zeg je? Geen probleem, dat kan gewoon hier.
Maar daar stopt het niet. We appreciëren jullie feedback en ideeën voor artikels enorm. Omdat we merken dat jullie enorme interessante dingen te vertellen hebben over alles wat met technologie en (sociale) media te maken heeft, nodigen we jullie graag uit om lid te worden van It takes Tech to Tandem. Deze Facebookgroep wordt de plek waar we in gesprek gaan met jullie. Dus voeg jezelf toe, gezellig wordt het zeker.
Gaat deze nieuwsbrief dan helemaal overbodig worden? Nee, helemaal niet. Jullie blijven als eerste op de hoogte van wat ons het meeste opvalt in de sector en ook via deze weg komen jullie alles wat met Tandem Tech te maken heeft als eerste te weten. Zie de Facebookgroep als de nieuwe bel van de Tandem Tech nieuwsbrief, zonder nieuwsbrief kan je dus niet trappen.
Voila dat was het eigenlijk. Tot maandag. Dan zijn we er weer, met meer technologie en (sociale) media.
Lucas & Yorick
Hoe vond je deze editie?
Lucas van Tandem Tech

Een nieuwsbrief over technologie en (sociale) media door Lucas, hoofdredacteur van tandemtech.be. Op zoek naar duiding over het laatste technologie- en (sociale) medianieuws? Dan zit je hier goed.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lucas van Tandem Tech met Revue.