Bekijk profielpagina

Tandem Tech: We moeten je iets vertellen...

Waarschijnlijk ben je nu al helemaal in de war: "SHIT IS HET AL MAANDAG?!?”. Nee hoor, geen paniek. W
Tandem Tech
Tandem Tech: We moeten je iets vertellen...
Door Lucas van Tandem Tech • Editie #29 • Bekijk online
Waarschijnlijk ben je nu al helemaal in de war: “SHIT IS HET AL MAANDAG?!?”. Nee hoor, geen paniek. We mailen jullie, onze trouwe lezers, omdat we je even iets moeten zeggen.

Tot onze grote spijt hebben we maandag geen nieuwsbrief voor je klaar… We zijn er ons van bewust dat jullie maandag nu echt een pak zwaarder gaat worden, maar weet je wat? Tweet maandag gerust eens #KutTandemTech. Dat lucht op, en dan weten wij dat jullie ons missen. We hebben naast dit barslechte nieuws toch een niet zo klein lichtpuntje:
Uit de banners kan je al afleiden dat het episch gaat worden.
Uit de banners kan je al afleiden dat het episch gaat worden.
Vanaf zaterdag staan we twee dagen op FACTS met Geekster! Hoera ende hoezee! Na de succesvolle passage in 2015, trekt Geekster ook dit jaar naar de grootste popcultuurbeurs van België! Deze keer verdiepen we ons in monsters allerlei en verkennen we de universa van onder andere Harry Potter en Pokémon. Een Tandem Tech fandag op FACTS zit er dit jaar nog niet in (we zijn onze Tandem nog aan het afbetalen) maar dat wil niet zeggen dat je geen handtekening of een selfie van ons kan scoren!
Naast een handtekening en een foto zijn er nog andere mega coole dingen te winnen bij de Geekster stand. Wat die dingen zijn? Oh gewoon, vette prijzen van onder andere Monster Hunter. Afkomen dus, het wordt echt de moeite!
Tot dan! Hopelijk verzacht het feit dat je ons in real life kan ontmoeten toch een beetje de pijn.
Saluut!
Tot op FACTS!
Tot op FACTS!
Hoe vond je deze editie?
Lucas van Tandem Tech

Een nieuwsbrief over technologie en (sociale) media door Lucas, hoofdredacteur van tandemtech.be. Op zoek naar duiding over het laatste technologie- en (sociale) medianieuws? Dan zit je hier goed.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lucas van Tandem Tech met Revue.