Tandem Tech

Door Lucas van Tandem Tech

Tandem Tech stopt

#217・
220

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

By subscribing, you agree with Revue’s Voorwaarden and Privacybeleid and understand that Tandem Tech will receive your email address.

Tandem Tech
Tandem Tech stopt
Door Lucas van Tandem Tech • Editie #217 • Bekijk online
29 juni 2017 ging Tandem Tech, een website over technologie en (sociale) media online. Tandem Tech ontstond uit een nauwe samenwerking tussen Yorick en mezelf. Technologie had (en heeft) een mooie plek op Geekster, ons moederschip, maar we wilden meer ruimte op het internet om het beste van onszelf te geven. Nu, bijna vijf jaar later, hangen we de tandem aan de haak (laatste domme woordspeling, beloofd).

Na vijf jaar is Tandem Tech uitgegroeid tot een team van enthousiaste vrijwilligers die ik stuk voor stuk ook vrienden noem. Yorick, Alexander, Bram, Saïd, Jonas, Sofie en iedereen die achter de schermen jarenlang het beste van zichzelf heeft gegeven, blijven de reden dat ik zoveel vrije tijd in dit project heb gestoken. Want dat is het, een project dat iedereen met een passie deed voor en na hun professionele leven. Enthousiaste gastschrijvers met interessante verhalen en invalshoeken maakten het mede zo boeiend om vijf jaar te blijven schrijven over technologie en de impact ervan.
Dat we er nu mee stoppen, is niet toevallig. Iedereen van de redactie neemt professioneel en privé grote stappen en toegegeven, één of andere pandemie heeft dat proces alleen maar versterkt. Daarom zeggen  we nu vaarwel. We willen stoppen op een moment dat voor ons aanvoelt als een hoogtepunt.
Ga je dan niets meer van ons lezen? Geen stress. Yorick publiceerde net nog een stuk waarin hij terugblikt op de afgelopen vijf jaren in technologieland .Ook in de toekomst zal je zeker nog dingen van ons zien verschijnen, alleen niet meer hier op Tandem Tech. Het internet is groot genoeg, tijd om wat meer plek in te nemen.
Ieder van ons spendeert nog elke dag (misschien wel te veel) uren op het wereldwijde web en sociale media. Zoek ons op Twitter of andere kanalen. We geven nog steeds met plezier advies over je volgende smartphone of een hot take over de fratsen van Mark Zuckerberg.
Maar vooral een dikke merci aan jou, onze lezer die ons al die jaren is blijven volgen. Zonder jouw enthousiasme en ongefilterde mening geen Tandem Tech. En daar zijn we je dankbaar voor! Hieronder vind je nog enkele stukken van de afgelopen jaren waar onze redacteurs het meest trots op zijn. Klaar voor een trip down memory lane?
Tot op het internet,
Lucas Wuyts
Hoofdredacteur Tandem Tech
De keuze van de redactie:
Vond je deze editie leuk?
Lucas van Tandem Tech

Een nieuwsbrief over technologie en (sociale) media door Lucas, hoofdredacteur van tandemtech.be. Op zoek naar duiding over het laatste technologie- en (sociale) medianieuws? Dan zit je hier goed.

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lucas van Tandem Tech met Revue.