Bekijk profielpagina

Racisme bij Google en lepel gooien met Hannes #Week18

Het is bijna juli, maar nog niet helemaal! Dat wil zeggen dat de Tandem Tech nog even doorgaat met ga
Tandem Tech
Racisme bij Google en lepel gooien met Hannes #Week18
Door Lucas van Tandem Tech • Editie #18 • Bekijk online
Het is bijna juli, maar nog niet helemaal! Dat wil zeggen dat de Tandem Tech nog even doorgaat met gasten uit te nodigen voor de nieuwsbrief en jou up-to-date te houden met all things tech en alles ver daarbuiten. Deze week hebben we niemand minder dan Hannes Coudenys te gast. Voor degenen die Hannes niet kennen (wat we enkel maar snappen als je de laatste vijf jaar niet meer op het internet hebt gezeten): Hannes is de bedenker van Snapcity, Like My Ride, fotografeert lelijke gevels als het brein achter Ugly Belgian Houses en deelt sinds kort zijn leven met de wereld via een vlog op YouTube. Verder bedenkt hij digitale formats voor VRT en is hij vader van zowat het schattigste kind dat momenteel in Vlaanderen rondloopt, Rae Morris Coudenys

Dit is Hannes, zeer uitzonderlijk zonder smartphone in zijn handen (dat denken we toch)
Dit is Hannes, zeer uitzonderlijk zonder smartphone in zijn handen (dat denken we toch)
The End of Reflection
The Spoon Chronicles
Most iPhone owners are too embarrassed to use Siri in public
Instagramming Your Lunch Actually Puts You More "In The Moment"
Volgende week niet 1 maar 2...
Voila dat was ie weer voor deze week! Volgende week gaan we helemaal loco en nodigen we niet één maar twee gasten uit! Welke? Wel, het zijn er twee die ervoor zorgen dat de Tandem niet tegen de grond gaat. Twee gasten die Yorick en Lucas in bedwang houden en de stem der rede in ons hoofd zijn. Femke Blommaert en Jana Geens bezorgen jullie volgende week het beste van wat het internet te bieden heeft! Over wat het gaat gaan? Wel wij hebben er ook nog geen idee van… Tot volgende week!
Hoe vond je deze editie?
Lucas van Tandem Tech

Een nieuwsbrief over technologie en (sociale) media door Lucas, hoofdredacteur van tandemtech.be. Op zoek naar duiding over het laatste technologie- en (sociale) medianieuws? Dan zit je hier goed.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lucas van Tandem Tech met Revue.