Bekijk profielpagina

Doem, maar ook Spongebob memes

Een zeer goede ochtend/middag/avond/nacht en welkom bij deze editie van je favoriete nieuwsbrief over
Tandem Tech
Doem, maar ook Spongebob memes
Door Lucas van Tandem Tech • Editie #97 • Bekijk online
Een zeer goede ochtend/middag/avond/nacht en welkom bij deze editie van je favoriete nieuwsbrief over technologie en ook wel de media. Deze week op het menu: een korte geschiedenis van een categorie memes die echt overal lijkt op te duiken, Twitter dat weer eens domme dingen van plan is, de zoveelste dood van print en het feit dat je nergens veilig bent op het wereldwijde web. Veel “plezier” met lezen!

Een nieuwe week
Twitter gaat de bulldozer inzetten
Een hoop apps zullen daar het slachtoffer van zijn (leestijd: 3 minuten)
dan seifert
twitter is about piss off the equivalent of the star wars fan that camps out in full costume for three days outside of the movie theater
6:20 PM - 6 Apr 2018
Print is dood
Krantenjournalisten in de VS beginnen dat nu echt te zien (leestijd: 6 minuten)
Heb je je Facebook verwijderd?
Oké, maar doe dan ook je Instagram meteen. (leestijd: 11 minuten)
Afgelopen week op Tandem Tech:
Dell XPS 13 (2018) review: een instant classic
The end is near
Zo, dat was het nieuws van de vorige week. Wij kijken deze week uit naar twee dingen. Ten eerste de getuigenis van Mark Zuckerberg in een commissie van het Amerikaanse congres. De hoop is dat de CEO van Facebook volledig onderuit wordt gehaald door de volksvertegenwoordigers en zich eindelijk moet verantwoorden voor de fouten die zijn bedrijf heeft gemaakt. Maar laten we eerlijk zijn: als er ook maar een kans bestond op een totale vernedering, dan had Zuckerberg nooit toegezegd.
Ten tweede is er op donderdag Gent M over de toekomst van robots in Sphinx Cinema. Volledig gratis en voor niets kan je daar gaan luisteren naar een debat met Peter Frase die een boek schreef over vier mogelijke toekomstscenario’s. Oh, en je kan vooraf ook naar de eerste aflevering van het tweede seizoen Westworld kijken. Een leuk extraatje.
Tot volgende week!
Hoe vond je deze editie?
Lucas van Tandem Tech

Een nieuwsbrief over technologie en (sociale) media door Lucas, hoofdredacteur van tandemtech.be. Op zoek naar duiding over het laatste technologie- en (sociale) medianieuws? Dan zit je hier goed.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lucas van Tandem Tech met Revue.