Bekijk profielpagina

De Tandem is terug uit Berlijn 🐻🚴🚗

Afgelopen week streek IFA, de grootste gadgetbeurs van het Europese contintent, weer neer in de Duits
Tandem Tech
De Tandem is terug uit Berlijn 🐻🚴🚗
Door Lucas van Tandem Tech • Editie #67 • Bekijk online
Afgelopen week streek IFA, de grootste gadgetbeurs van het Europese contintent, weer neer in de Duitse hoofdstad. Bram en Lucas reden gezellig in een Tesla Model S over de Autobahn, terwijl Yorick probeerde te studeren.
Moest je niet alles hebben kunnen volgen op Twitter of je wil nog eens een samenvatting: dan hebben we exact dat voor je klaar staan in deze nieuwsbrief.

De LG V30 was de ster van IFA
Persoonlijke assistenten overal!
In alle kleuren en maten (leestijd: 2 minuten)
En tot slot: onze favorietjes van IFA
Lucas: De Zolo Halo is ongetwijfeld mijn favoriete aankondiging op IFA. Een smart speaker voor een heel betaalbare prijs, met dezelfde functie’s die je ook kan terugvinden in een Google Home die dubbel zo duur is. Deze gaat ongetwijfeld vaak onder de kerstboom liggen dit najaar, en hij gaat rechtstreeks op mijn wishlist voor wanneer hij in oktober uitkomt. (Lucas schreef dit voor hij een Google Home kocht onderweg naar België, n.v.d.r.)
Yorick: Het was weer een typische IFA. We zagen nieuwe smartphones, televisies, speakers en wasmachines, dit jaar allemaal met ingebouwde artificiële intelligentie. Maar het beste dat ik zag verschijnen, kan je jammer genoeg nog niet kopen. Deze conceptuele koelkast van Panasonic die naar je toe kan komen als je dat vraagt, is wat ik nodig heb in mijn leven. Pas als ik dit kan kopen, geloof ik pas echt in de toekomst van AI. Make it happen, tech industry.
Gadgets zijn cool
Gadgets zijn cool
Het is gedaan.
Zo, dat was de laatste gadgetbeurs van 2017. Het ging allemaal zo snel, hè? Maar niet getreurd: de komende maanden zijn er nog twee grote persconferenties. Google en Apple zullen voor het einde van oktober de wereld tonen wat ze nog in petto hebben. En je kan er zeker van zijn dat de hele Tandem Tech-redactie paraat zal staan om je er alles over te vertellen. Volg ze dus ook eens op Twitter, als je dat leuk lijkt. Tot volgende week!
Hoe vond je deze editie?
Lucas van Tandem Tech

Een nieuwsbrief over technologie en (sociale) media door Lucas, hoofdredacteur van tandemtech.be. Op zoek naar duiding over het laatste technologie- en (sociale) medianieuws? Dan zit je hier goed.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lucas van Tandem Tech met Revue.