Bekijk profielpagina

Dank memes en 🍆

Goedemorgen iedereen! Het is alweer maandag en zoals steeds wil dat zeggen dat je de beste technologi
Tandem Tech
Dank memes en 🍆
Door Lucas van Tandem Tech • Editie #47 • Bekijk online
Goedemorgen iedereen! Het is alweer maandag en zoals steeds wil dat zeggen dat je de beste technologie artikels van ons tegoed hebt. Deze week: memes, Google die het een beetje uithangt en heel wat kijktips. Let’s go! 

Waag jij nog de stap naar een nieuw sociaal netwerk?
Klik op de meerkat voor het artikel
Klik op de meerkat voor het artikel
Hoe dank memes als propaganda dienen...
Klik op de pepperspray.
Klik op de pepperspray.
Google doet er alles aan om je te houden...
How Google eats a business whole (Klikken jongeuh)
How Google eats a business whole (Klikken jongeuh)
Kijktips van de week
Horizon Zero Dawn was naast The Legend of Zelda: Breath of the Wild dé revelatie van het voorjaar. De game kreeg over de gehele lijn lovende kritiek. In tegenstelling tot wat je zou denken, werd het niet in de Verenigde Staten gemaakt, maar in Amsterdam. De VPRO kon op bezoek bij Guerilla Games, onderdeel van Sony, en maakte deze uitstekende documentaire.
Alles en iedereen wordt gehackt, dat is niets nieuws. Tot nu toe had dat echter geen grote gevolgen in de echte wereld. Enter Stuxnet. Het door de VS ontwikkelde computervirus was het krachtigste ooit ontdekt. Alex Gibney brengt het verhaal hierachter in een documentaire die soms meer op een thriller lijkt. Dat ondanks de vele muren waarop hij stootte. Je kan de dvd hier voorbestellen. (We vonden het nergens digitaal, sorry.)
Het internet vreet alles op: de film- en muziekindustrie, de journalistiek, maar ook dingen waar op het eerste zicht minder geld achter zit. Vriendschap, liefde en seks, allemaal worden ze diepgaand veranderd door de alomtegenwoordigheid van het wereldwijde web. Deze documentaire op Netflix bevat zes verschillende verhalen over seks en relaties in dit internettijdperk. NSFW en de moeite waard.
Waarzegger word je al op erg jonge leeftijd
kpthebaby
Dat was ‘ie weer voor deze week! Laat ons zeker weten wat je ervan vond door gebruik te maken van de duimpjes hieronder. Altijd fijn om te weten of jullie er van hebben genoten. Tot volgende week!
Hoe vond je deze editie?
Lucas van Tandem Tech

Een nieuwsbrief over technologie en (sociale) media door Lucas, hoofdredacteur van tandemtech.be. Op zoek naar duiding over het laatste technologie- en (sociale) medianieuws? Dan zit je hier goed.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lucas van Tandem Tech met Revue.