Bekijk profielpagina

50.000 keer bedankt!

Goedemorgen! Deze week is het wat een aparte nieuwsbrief. Ik wil me nu al verontschuldigen bij je als
Tandem Tech
50.000 keer bedankt!
Door Lucas van Tandem Tech • Editie #153 • Bekijk online
Goedemorgen! Deze week is het wat een aparte nieuwsbrief. Ik wil me nu al verontschuldigen bij je als je je net hebt ingeschreven, omdat je een overzicht verwacht van wat er afgelopen week allemaal gebeurd is. Dat zal pas voor volgende week zijn, maar ik wil deze week even de tijd nemen om wat mensen te bedanken. Ik heb namelijk een erg goede reden.

Tandem Tech bestaat twee jaar!
Ja je leest het goed. Tandem Tech fietst ondertussen al twee jaar door het technologielandschap. Met een team van zes (Saïd en Sofie kwamen er dit jaar bij) proberen we in onze vrije tijd de vinger aan de pols te houden van wat Facebook allemaal uitsteekt en waarom de Vlaamse Media een front wil proberen vormen tegen onder andere Google. Onder andere, we schrijven over nog veel meer. Dus dankjewel Yorick, Alexander, Bram, Saïd en Sofie. Zonder jullie zouden we dit niet kunnen doen. Ik denk ook dat we iets goed doen. Dit jaar hebben we meer dan 50.000 mensen bereikt, een stijging van 113%. 50.000 keer merci is dus wel op zijn plaats. Dankjewel!
Afgelopen week op Tandem Tech:
Apple AirPods review: kleine maar fijne verbeteringen (leestijd: 4 minuten)
Hoe vond je deze editie?
Lucas van Tandem Tech

Een nieuwsbrief over technologie en (sociale) media door Lucas, hoofdredacteur van tandemtech.be. Op zoek naar duiding over het laatste technologie- en (sociale) medianieuws? Dan zit je hier goed.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lucas van Tandem Tech met Revue.